Besplatne igre nikada nećemo odbiti, a pogotovo ne u vrijeme karantene. Toga je svjestan i Epic Games koji nam ovoga tjedna daje čak tri besplatna naslova putem svog Epic Games Storea. U nastavku donosimo što sve igramo ovoga tjedna!

World War Z

Epic Games Store nastavlja darivati svoje korisnike, pa tako ovoga tjedna omogućuje besplatno preuzimanje co-op shootera iz trećeg lica – World War Z, developera Saber Interactive. World War Z napravljen je po uzoru na blockbuster film iz 2013. godine s istim imenom, a ako volite zombije, svakako dodajte ovu igru u vašu kolekciju jer vam ostaje u trajnom vlasništvu, a i zombiji su potpuno atipični – recimo samo da su izuzetno agresivni, krvožedni i brzi, pa samim time i vi morate biti puno oprezniji. Co-op je podržan za do četiri igrača, a na PC-ju i Xboxu One podržan je i cross-play!

Kliknite ovdje i besplatno preuzmite World War Z.

Figment

Figment je prekrasna rukom crtana glazbena akcijska avantura prepuna fantastičnog humora iza koje stoji razvojni studio i izdavač Bedtime Digital Games. Priča je ispričana kroz slojevitu radnju unutar ljudskog uma, a osim na borbu s noćnim morama natjerat će nas i na razmišljanje uz zabavne puzzle zagonetke. Preuzeti je možete putem Epic Games Storea klikom ovdje, a kao i World War Z, zauvijek ostaje u vašoj kolekciji.

Tormentor x Punisher

Posljednja od tri igre koje nam ovoga tjedna besplatno daje Epic Games Store je dvije godine star Tormentor x Punisher, razvojnog studija E-Studio. Riječ je o izometričkoj akcijskoj pucačini koja će nas pokušati natjerati da se što duže zadržimo u borbi protiv neprijatelja kako bismo ostvarili najbolji rezultat, a najbolja stvar od svega je da se demoni s vremenom prilagode vašem stilu igre te vas na taj način kažnjavaju.

Ovdje, kliknite ovdje – i preuzmite Tormentor x Punisher!