Epic Games, studio koji najbolje znamo kao začetnike serijala Gears of War i tvorce Unreal Enginea, na Twitteru je predstavio novi projekt pod naslovom Paragon.

Tweetali su samo link na PlayParagon.com, koji vodi do stranice koja nas savjetuje da se “pripremimo na pobjedu” i čini se kako će svaki tjedan predstavljati novog igrivog heroja.

Za sada prvi i jedini prikazani heroj je Twinblast, mladić s dva pištolja, kako mu i ime kaže. (Kao da su njegovi roditelji znali koja će mu biti karijera!) Twinblast izgleda kao da je kiborške ručetine i crnu vesticu ukrao iz ormara Adama Jensena. Njegove posebne moći (unlockables) vezane su uz to koji mu je cilj u borbi: možete birati slavu, ponos, novce, ili da bude ozloglašen. Ništa revolucionarno, ali možda se još iznenadimo.

Ne znamo više ništa osim imena svih ostalih heroja – Steel, Sparrow, Dekker, i Grux, ali vjerojatno se radi o MOBA pucačini u kojoj ćemo se moći ubijati uz pomoć različitih klasa. Na stranici postoji i link za betu, o kojoj za sada nemamo nikakvih informacija, ali pretpostavljamo da će ih biti u narednim tjednima kada doznamo kako izgledaju i kakve moći imaju svi ostali igrivi likovi.