Izvrsne vijesti za sve kreatore koji vlastite kreacije predstavljaju i prodaju na Unreal Engine Marketplace platformi. Epic Games je najavilo promjene u raspodjelu udjela zarađenih sredstava s bivšeg modela 70%/30%. Ako niste upoznati, Unreal Engine Marketplace je platforma ciljanja za Unreal Engine zajednicu koja omogućava developerima da kupuju digitalni sadržaj za svoje igre, bilo to u vizualnom ili audio formatu.

Nova podjela od 88%/12% svakako ide u korist kreatora, te je veoma bitno za naglasiti da se ova podjela primjenjuje i retrogradno, odnosno vrijedi i za sve kreatore koji su svoj sadržaj već prodali. Dakle, dodatna svota će se isplatiti svim kreatorima s transakcijama od trenutka kada je Unreal Engine Marketplace zaživio 2014. godine.

Datum uvođenja novog modela raspodjele udjela zarađenih sredstava još nije potvrđen, no prema pozitivnim reakcijama kreatora Unreal Engine Marketplace platforme, slobodni smo zaključiti da se isplati čekati. Do tada pročitajte detaljne utiske kreatora na službenom Unreal Engine blogu, ili bacite oko na samo neke od primjera digitalnog sadržaja koji su vam na raspolaganju.