Igra koja je jako usmjerena na priču i u kojoj razvojni tim Failbetter Games želi da izgubite razum, Sunless Sea, oduševila je igrače koji vole istraživanje i Lovecraftov stil priča.

Sunless Sea je izašao početkom veljače prošle godine, a nedugo nakon toga je tim najavio kako rade na ekspanziji. Budući da u igri ima zbilja povelika količina teksta, vjerujemo da je zato timu trebalo više vremena da sve lijepo sroče, a naziv koji su ekspanziji dali je Zubmariner.

“Ispod Unterzeea mračno je, hostilno i prepuno svakakvih olupina koje možete opelješiti, ali uz njih se nalaze najveće grozote Neatha. Vi ne biste trebali biti ovdje dolje. Uljez ste. No to je nešto što vas istovremeno čini svetim i profanim žiteljima tog mjesta”, rekao je glavni pisac Chris Gardiner.

Prva ekspanzija Zubmariner za Sunless Sea izlazi 11. listopada u digitalnim trgovinama Steam, GOG.com i Humble  i prodavat će se po cijeni od 11,99 eura, dok će oni koji su kupili igru u Early Access verziji dobiti ekspanziju besplatno. Više informacija o Moru bez sunca potražite ovdje.