Čini se da je ekipa iz Ubisofta ovoga tjedna vrlo dobro raspoložena. Prvo su nam omogućili besplatno preuzimanje prve epizode DLC-a The Fate of Atlantis za igru Assassin’s Creed Odyssey, a sada nam donose i cijeli tjedan besplatnog igranja još jednog hit naslova. Ako ste raspoloženi za taktičku pucačinu u kojoj možete trgati zidove ogromnim maljem, a nije vam strano ni upravljanje dronovima, Rainbow Six Siege bi mogla biti igra za vas!

Od srijede, 28. kolovoza pa sve do 3. rujna, Ubisoft omogućava besplatno igranje ovog multiplayer naslova s pristupom svim mapama i modovima, uz igranje s čak 20 legacy operatera.

Besplatan tjedan stiže zbog nove sezone, Operation Ember Rise, koja donosi dva nova operatera, Meksikanca Defending klase pod imenom Goyo i Peruanku Amaru, koja će biti Attacking klase. U novoj sezoni imat ćemo prilike zaigrati mapu Kanal u nešto drugačijem obliku, a Ubisoft je najavio i Battle Pass koji će za Phase 1 nositi naziv “Call Me Harry“. Dodajmo još da će taj Battle Pass biti besplatan jer će poslužiti kao testiranje za sve buduće battle passove.

Nakon besplatnog tjedna stiže nam i tjedan u kojem ćemo igru moći nabaviti s popustom do 70% na Standard (samo PC verzija), Deluxe, Gold i Ultimate verziju, a potrajat će sve do 9. rujna. Naravno, ako odlučite kupiti jednu od tih verzija, a igru ste zaigrali tijekom besplatnog tjedna, sav napredak će biti vidljiv i u punoj verziji.

Igra je inače dostupna na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, a besplatni tjedan odnosi se na sve platforme.