Nakon puno šuškanja, sada je i konačno potvrđeno da Eletronic Arts radi na igri Iron-Man. 

Kao što možete vidjeti u priloženom Tweetu, za razvoj je zadužen Motive Studio najpoznatiji po odličnom Star Wars: Squadronsu te nadolazećem remakeu Dead Spacea. Još se ne zna kad ćemo zaigrati kao Tony Stark budući da je igra još uvijek u ranoj fazi razvoja, odnosno u pred-produkciji, no zna se da se radi o singleplayer akcijskoj avanturi

Izvršni producent igre Olivier Proulx rekao je kako je čast i privilegija razvijati igru baziranoj na tako legendarnom superjunaku te da je ovo odlična prilika da stvore novu i jedinstvenu priču koju mogu nazvati svojom. “Marvel nas potiče da stvorimo nešto novo i svježe. Imamo jako puno slobode što je odlično za tim.”, zaključio je Proulx. 

“Uzbuđeni smo što možemo surađivati s talentiranim timom u Motiveu koji će oživjeti svoju viziju za jednog od Marvelovih najvažnijih, najmoćnijih i najvoljenijih likova.”, rekao je Bill Rosemann, potpredsjednik i kreativni direktor Marvel Gamesa. “Njihovo iskustvo s etabliranim univerzumima i stvaranjem uzbudljivog gameplaya – u kombinaciji sa stvarnom strašću za Iron-Mana – omogućit će nam da isporučimo ljubavno pismo legendarnom junaku u formi ultimativne igre s Iron-Manom.”, zaključio je Rosemann.