LawBreakers, nabrijani eksplozivni multiplayer FPS kojeg nam donosi autor Gears of War serijala i redoviti gost Reboot Developa – Cliff Bleszinski, napokon je na ovogodišnjem PC Gamerovom E3 showu dobio konkretan datum izlaska!

Da se podsjetimo, LawBreakers će kao hardcore FPS od igrača zahtijevati  istančane vještine kretanja u igri i iznimno brzo reagiranje, te će pružati brutalno akcijsko iskustvo napucavanja i poigravanja gravitacijom. Imat će niz različitih likova od kojih svaki ima svoje specijalizacije i posebne vještine i oružja.

LawBreakersi su prvi puta najavljeni prije dvije godine, a ono što će mnoge žedne žestokog i brzopoteznog FPS-a oduševiti je činjenica da, nakon hrpe javnih i zatvorenih alpha i beta testiranja igra napokon izlazi na tržište već 8. kolovoza te će po izlasku biti dostupna za PC i PlayStation 4. Cijena igre bit će prava sitnica – 29,99 američkih dolara.

U nastavku pogledajte adrenalinom nabijeni trailer koji smo imali prilike vidjeti na današnjem PC Gamer Showu povodom E3-ja, a koji nam je osim reakcija igrača prikazao i nešto novog sadržaja igre.