Dying Light je izašao početkom 2015. godine, a čini se da ekipa iz Techlanda ne odustaje od nadograđivanja ovog odličnog survival horror naslova.

Nakon što se mnogo obožavatelja izjasnilo da bi voljeli vidjeti Battle Royale u ovom naslovu, Techland je odlučio isporučiti svoju verziju Battle Royalea koji su nazvali Bad Blood.
Najveća razlika je u tome što je Bad Blood za 6 igrača i ima izmiješani PvP i PvE.

Dakle vi i ostalih 5 igrača se spuštate u neprijateljsko područje ispunjeno zombijima. Svaki igrač mora pronaći opremu s kojom će se suočiti s ostalim igračima i zombijima i jedan od bitnijih fokusa će biti na prikupljanje krvnog uzorka zaraženih. Svaki igrač mora pobjeći helikopterom prije nego što padne noć.

Bad Blood će biti dinamičan mod u kojem igrači mogu oformiti savez kako bi taktičkim pristupom prikupili uzorke krvi i tako otključali više mjesta u helikopteru za evakuaciju.
Naravno, igrači će imati mogućnost ubiti drugog igrača kako bi mu ukrali uzorke krvi i osigurali svoje mjesto u helikopteru jer svaki igrač samostalno plaća svoje mjesto u helikopteru.

Bad Blood izlazi 2018. godine kao samostalna nadogradnja za Dying Light, a za više detalja i prijavu na Playtset pogledajte ovdje.