Sredinom listopada prošle godine izašao je Dungeons 3, treći nastavak u istoimenom serijalu koji je preuzeo neke ideje iz Dungeon Keepera, ali u najnovijem nastavku ubacio i neke nove elemente. Osim toga što upravljate “ultimativnim zlom” i Dungeon Lordom te gradite i proširujete svoju podzemnu bazu, razvojni tim Realmforge Studios dodao je RTS misije u kojima šaljete svoju armiju u pohode.

Od izlaska je igra dobila tri veća proširenja, a sada je došlo na red četvrto koje je dobilo ime Clash of Gods. Tim je pripremio osam novih misija, nove tamnice i zamke koje možete postavljati, dva nova protivnika koji će vam zagorčavati život i novi multiplayer kooperativni mod. Ova ekspanzija je izašla za PC, PlayStation 4 i Xbox One i trenutno se prodaje po promotivnoj cijeni od 8,49 eura.

Dungeons 3 je na sve tri spomenute platforme dostupan od 13. listopada prošle godine, a nova igra u serijalu je prošla prilično dobro i kod igrača i kod kritičara. Ovo je navodno posljednja ekspanzija koju će igra dobiti, što možda znači da Realmforge Studios i Kalypso Media razmišljaju o nastavku kojeg još nisu spremni najaviti. Ako vam treba više informacija o tome što ovo iskustvo pruža, zaputite se na službene stranice, a najnoviji trailer koji prikazuje Clash of Gods pogledajte ispod teksta.