Poznati poljski razvojni studio CD Projekt RED najavio je da druga epizoda njihovog specijalnog Cyberpunk 2077 live eventa Night City Wire stiže idućega tjedna, u ponedjeljak 10. kolovoza.

Vijest o tome objavljena je putem službenoga twitter profila igre Cyberpunk 2077, a u tweetu poznati studio ističe da nas očekuju detalji o takozvanim lifepathovima, vrstama oružja koje ćemo koristiti u igri, ali i o transformaciji stvarnog benda Refused u imaginarni band SAMURAI, čiji je frontman u svijetu Cyberpunka Keanu Reeves, odnosno njegov lik Johnny Silverhand.

Drugu epizodu Cyberpunk eventa Night City Wire moći ćemo pratiti putem službenoga twitch profila studija CD Projekt RED, odnosno putem ovoga linka, a točno vrijeme  kada se odvija je ponedjeljak 10. kolovoza u 18h po našem vremenu.

Što je sve prikazano u prvoj epizodi live eventa Night City Wire, prenijeli smo još u lipnju putem ovoga linka, a dok čekate drugu epizodu, podsjećamo da Cyberpunk 2077 izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a bit će dostupan i za next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X.