Driver je serijal kojeg se s radošću sjećamo, a Ubisoft ga je odlučio oživiti – doduše, u formi u kojoj ga ustvari nismo očekivali. Naime, u službenom priopćenju najavili su kako se Driver vraća kao igrana serija koja će se streamati ekskluzivno na novoj streaming platformi Binge

Binge bi navodno trebao krenuti s radom nekad 2022. godine, a na službenoj stranici stoji kako se radi o streaming platformi za gamere na kojoj će se, između ostalog, moći gledati najdraži sav sadržaj uključujući i “omiljene videoigre koje će oživjeti kao igrane serije”. 

Za one koje ne znaju, serijal Driver prati Johna Tannera, bivšeg vozača utrka koji je postao detektiv kako bi pomogao srušiti zločeste dečke koji su se organizirali u kriminalne skupine. 

Podsjećamo, Driver je krenuo prvotno izašao 1999. godine za PlayStation dok je nastavak Driver 2 uslijedio godinu dana poslije – 2000. godine. Odlično prihvaćeni serijal nije se proslavio trećim nastavkom iz 2004. godine za PS2 i Xbox, a nakon još jednog izleta 2006. s Driver: Parallel Lines, serijal je čekao 2011. godinu za kritičku najbolje ocijenjenu igru u serijalu nakon originala – Driver: San Francisco.