Poznati RPG kreiran od strane vještih BioWare ruku, Dragon Age: Origins evidentno i dalje ima dovoljno veliku zajednicu da se o njemu i danas razgovara. Podsjetimo se. Dragon Age: Origins je izašao prije nešto manje od deset godina, točnije 3.11.2009. na tadašnje popularne konzole i naravno PC te je postao jedan od veoma pozitivno prihvaćenih naslova u RPG kategoriji. Proveli smo sate i sate taktizirajući korake grupe junaka koje smo šetali po Thedasu, ne bi li uništili Blight napasti i spasili svijet, pritom romantizirali sve živo i neživo. Dobra vremena su to bila.

Dragon Age Origins - c

Baza PC igrača je i dalje postojana, do mjere da je nova zakrpa omogućena koja ispravlja greške te “ispravlja” konkretan sadržaj unutar same igre. Naglašavamo kako ovo nije službena BioWare zakrpa, već je kreirana od strane dugogodišnjeg modera i obožavatelja, stoga preporučujemo prvo da se upoznate sa sadržajem same zakrpe odnosno moda prije nego se upustite u instalaciju. Pored popravaka, rješava odnose i narative nekolicine protagonista u igri.

Kome se ponovno proživljava avantura prvog Dragon Age nastavka, zakrpu možete pronaći i skinuti na Nexus Mods stranicama.