Točno na dan izlaska igre eFootball Pro Evolution Soccer 2020, konkurencija iz EA Sportsa odlučila je izbaciti demo verziju FIFA-e 20, čija puna verzija stiže kasnije ovoga mjeseca. Moramo priznati da je ovo poprilično nezahvalan način izbacivanja demo verzije, ali svakako nam je jasno što je EA Sports time želio napraviti. Direktno su udarili na Konami jer igrači na ovaj način stignu isprobati novu FIFA-u i u zadnji tren promijeniti odluku oko nogometne igre kojoj će se posvetiti ove godine.

U ovoj demo verziji, možemo odigrati utakmicu Lige prvaka uz šest momčadi: Chelsea, Tottenham, Liverpool, Borussiju Dortmund, PSG i Real Madrid, a tu je i VOLTA mod uz utakmicu 3 na 3.

Na PC-ju demo verzija teži 5.92 GB, dok je PlayStation 4 verzija nešto teža sa 6.47 GB, a ako demo želite zaigrati na Xboxu One, preuzet ćete ukupno 6.94 GB podataka. Iako nova FIFA stiže i na Nintendo Switch, na toj konzoli nećemo zaigrati njenu demo verziju.

Službeni datum izlaska je 27. rujna, a ako još niste pročitali naš tekst o novostima koje donosi FIFA 20, možete kliknuti ovdje.