Souls-like akcijski RPG Nioh 2 originalno je izašao prošle godine u ožujku ekskluzivno za PlayStation 4, a za manje od mjesec dana napokon stiže na PC i PlayStation 5.

U takozvanom izdanju Nioh 2 – The Complete Edition igra na PC donosi brojna poboljšanja u odnosu na verziju za PlayStation 4. Tako će igrači na Steamu u Niohu 2 moći uživati u veličanstvenoj 4K rezoluciji i HDR-u, a igra će imati podršku i za ultra-wide monitore sa 144hz te opciju za zaključanih 60 FPS-a i/ili 120 FPS-a, kao i mogućnost customizacije kontrola na mišu i tipkovnici te podršku za kontrolere.

Nioh 2 – The Complete Edition po pitanju sadržaja uključuje i sve prethodno objavljene DLC dodatke, a na PC stiže 5. veljače te ga već sada možete prednaručiti putem Steama za 60 eura. Povodom najave  tehničkih detalja i nadogradnji koje donosi PC izdanje, razvojni studio Team Ninja i izdavač Koei Tecmo objavili su i novi trailer koji možete pogledati iznad.

Za kraj vas ostavljamo i s informacijom da na isti datum (5. veljače) na PlayStation 5 stiže next-gen remaster originalne igre Nioh, kao i remaster dvojke Nioh 2 – The Complete Edition. Obje igre dostupne su za kupnju zasebno – svaka po 449kn, no zašto biste ih kupili tako, kada klikom na ovaj link na PS Storeu možete kupiti The Nioh Collection koji sadrži obje remasterirane igre za PlayStation 5 po cijeni od 559kn. Zahvalite nam poslije 🙂