Poznati francuski razvojni tim DONTNOD Entertainment (koji se proslavio odličnim epizodnim avanturama Life is Strange 1 i 2 te RPG-om Vampyr) danas je najavio da su otvorili potpuno novi studio i ured i to u Kanadi.

Novi studio bit će smješten u kanadskom gradu Montréalu, a ujedno će to biti i prvi Dontnodov internacionalni studio, s obzirom da im je sjedište i dosad jedini studio bio smješten u Parizu, gdje broje više od 250 zaposlenika. Otvaranje novog studija u Kanadi dio je njihovog plana za širenje, a uz pomoć novih talentiranih raznolikih zaposlenika koje planiraju angažirati u kanadskom studiju, iz Dontnoda izjavljuju da vrlo brzo počinju rad i na novoj zasad nenajavljenoj igri.

Oduševljeni smo što dijelimo naše planove za širenje otvaranjem ovog novog ureda u Montréalu, upotpunjavajući naš talentirani tim koji radi u Parizu“, rekao je izvršni direktor Dontnoda Oskar Guilbert te dodao: “Naš cilj je stvarati videoigre što bliže očekivanjima naše zajednice. S ovim novim internacionalnim timom moći ćemo zamisliti i ostvariti još ambicioznije igre i nastaviti pisati predivne priče za naše igrače“.

Mi im želimo svu sreću i radujemo se čuti što će novoga skuhati, a dotada još uvijek čekamo saznati više informacija o čak dvije Dontnodove igre koje bi na tržište trebale izaći ove godine, a to su Twin Mirror i Tell Me Why.