Hrvatski razvojni studio Gamechuck,  poznat po igrama All You Can Eat, vApe Escape, Speed Limit i Trip the Ark Fantastic, objavio je da u suradnji s poznatim u kultnim zagrebačkim kafićem Crni Mačak ovoga vikenda organiziraju gaming turnir u igranju igre Speed Limit.

Podsjetimo, Speed Limit je Gamechuckova nadolazeća interesantna arkadna igra čiji demo je još od ožujka ove godine besplatno dostupan putem Steama, a igra uskoro u punom obliku izlazi na tržište za PC i konzole. Turnir koji organiziraju Gamechuck i Crni Mačak odvija se danas, 11. rujna u kafiću Crni Mačak (na adresi Podolje 10, Zagreb).

Kako ističu iz Gamechucka, sudjelovanje u turniru je besplatno, sve što trebate donijeti je vlastiti PC laptop, a najbolji igrači bit će nagrađeni koktel-kuponima za besplatno piće u Crnom mačku (vrijedi za bilo koje piće/koktel po izboru). Igrači koji prvi stignu do kraja smatrat će se pobjednicima, a za pobjednike Gamechuck i Crni Mačak osigurali su posebne nagrade:

1. mjesto – 6 koktel-kupona za Crni mačak
2. mjesto – 4 koktel-kupona za Crni mačak
3. mjesto – 2 koktel-kupona za Crni mačak

Gamechuck također ističe da će svi sudionici turnira po izlasku igre dobiti i Speed Limit kod za PC verziju igre (Steam). I dok za turnir možete vježbati tako da putem Steam stranice igre skinete demo verziju koja sadrži prva tri nivoa, na samom turniru koristit će se preview build igre sa svim otključanim nivoima.

Ukoliko današnju večer želite provesti u kafiću Crni Mačak i sudjelovati u turniru iz domaće igre Speed Limit, potrebno je poslati prijavu na mail prijave@crnimacak.hr. Nemate što izgubiti, a Gamechuck i Crni Mačak obećavaju da će svi sudionici koji ne osvoje jedno od prva tri mjesta, a svejedno uspiju doći do kraja igre – obavezno dobiti jedan koktel-kupon.