Zagrebački izdavač WIREGAMES i razvojni studio GD Entertainment nakon dužeg perioda razvoja i nedavno održane otvorene bete danas su napokon na tržište u sklopu programa Early Access izbacili svoju igru Primordials of Amyrion.

Podsjećamo, radi se o domaćoj “tug-o-war” strateškoj igri u kojoj igrači preuzimaju ulogu Primordiala te vladaju Realmovima i upravljaju vojskama s ciljem borbe za prevlast. U kontekstu gameplaya, igra se jedan na jedan protiv drugih Primordiala i njihovih vojski, simultano balansirajući resursima uz pravi smjer nadogradnji građevina, Championa i jedinica, a sve to s ciljem stjecanja ključne prednosti u borbi.

Igra je danas (6. listopada) stigla na PC i to putem platformi Steam i Epic Games Store u sklopu programa Early Access, a možete ju nabaviti po cijeni od 12,49 eura. U ovoj fazi ranog pristupa, igra već podržava cross-play između obje PC platforme, a uključuje tri jedinstvene vojske, šest Primordiala i osam različitih Championa između kojih igrači mogu birati. 

Novi launch trailer za Primordials of Amyrion objavljen povodom dolaska igre u Early Access možete pogledati iznad u ovoj vijesti, a za više informacija posjetite službenu stranicu igre i zapratite ju putem njezinih službenih društvenih mreža na Facebooku i Twitteru. Ekipi iz studija GD Entertainment možete se pridružiti i u direktnim diskusijama te podijeliti svoje dojmove o igri putem službenoga Discord servera na ovome linku.