Razvojni studio Insomniac Games i Sony objavili su datume izlazaka DLC epizoda za PlayStation ekskluzivu Marvel’s Spider-Man koje spadaju u tzv. The City that Never Sleeps paket. Budući da igra izlazi za manje od desetak dana, ekipa iz Insomniaca htjela je pripremiti cjelokupno gaming pučanstvo na ono što ih čeka nakon što završe s glavnom kampanjom igre.

Podsjećamo, The City that Never Sleeps je DLC za igru koji će se sastojati od tri epizode u kojima će svaka od njih za sobom nositi nove misije likove, neprijatelje i odijela za Spider-Mana. Svaki od tih epizoda predstavlja jedan čin u toj priči, a prvi čin zvat će se The Heist za kojeg Insomniac kaže:

”U tijeku igranja kampanje Spider-Mana, shvatit ćete da je Felicia Hardy a.k.a. Black Cat ponovno u gradu i da vam ostavlja tragove s kojima se poigrava sa Spider-Manom. U ovoj epizodi ona će se napokon otkriti. Sama epizoda sa sobom donosi nove misije i izazove, kao i potpunu novu grupu neprijatelja i tri potpuno nova odijela za Spider-Mana, što je paket kojeg svakako nećete htjeti propustiti!”

Točan datum izlaska epizode The Heist jest 23. listopad, a nadolazeće epizode Turf Wars i Silver Lining izlazit će redom u studenom i prosincu. Cijena cijelog DLC-a The City that Never Sleeps oslabit će vas za 25 dolara (cca. 160kn), a ako planirate kupovati svakog posebno to će vas stajati 10 dolara (cca 65kn) po komadu.

Marvel’s Spider-Man izlazi vrlo skoro, točnije 07. rujna isključivo za PlayStation 4.

Najnoviji trailer pogledajte u nastavku: