Prije manje od mjesec dana pisali smo o tome kako je kompanija Codemasters odgodila izlazak očekivane igre DIRT 5 i to za samo nekoliko dana – sa 9. listopada na 13. listopada, no danas smo dobili informaciju da igra ipak neće stići u listopadu, već u studenom.

Vijest stiže putem službenoga twitter profila serijala DIRT, a sudeći prema svim informacijama, odgoda na studeni dogodila se kako bi izlazak igre bio bliži izlasku next-gen konzola PlayStation 5 i Xbox Series X, s obzirom da je Codemasters već prethodno objavio i sada dodatno poentirao da igra stiže i na next-gen konzole.

Također, svima onima  koji su prednaručili izdanje igre DIRT 5 Amplified Edition, Codemasters poručuje da Early Access period po novome počinje 3. studenog te zahvaljuju svima na sudjelovanju u ovome putu. 

Što je još Codemasters podijelio po pitanju odgode, saznajte u tweetu iznad, a za kraj ističemo da po novome DIRT 5 izlazi 6. studenog za PC, PlayStation 4, Xbox One te “kasnije ove godine” i za PlayStation 5 i Xbox Series X. “Kasnije ove godine” vjerojatno znači na isti datum kada i za PC i trenutnu generaciju konzola, no nije na Codemastersu da na ovaj način potvrdi kada izlaze konzole PS5 i XSX, s obzirom da to još nisu potvrdili ni Sony niti Microsoft. 🙂