Prije dva tjedna nam je Capcom poručio da ćemo uskoro dobiti besplatan DLC za najnoviju igru u poznatom hack and slash serijalu. Devil May Cry 5 od danas ima novu lokaciju koju možete posjetiti i u kojoj možete testirati svoje vještine ubijanja demona koja je primjereno nazvana Bloody Palace.

U krvavoj palači ćete se kao Dante, Nero ili V boriti protiv valova neprijatelja, a krajnji je cilj preživjeti ih sve i doći do kraja. Kao i u ostatku igre, važno je to sve napraviti sa što većim stilom, pa ako se želite natjecati s drugim igračima na ljestvicama i to je opcija. Ukupno vas čeka 101 navala neprijatelja, tako da će ovo svakako testirati vještine igrača, ako im nekoliko težina u osnovnoj igri nije bilo dovoljno izazovno.

Devil May Cry 5 možete nabaviti za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a kao i posljednjih nekoliko igara koje je izdao Capcom i ova je hit. U manje od mjesec dana prodalo se više od dva milijuna primjeraka, što znači da igrači još uvijek cijene dobro napravljene igre koje imaju isključivo kampanju za jednog igrača. Sve informacije o igri možete proučiti na službenim stranicama, a trailer za besplatnu nadogradnju možete pogledati ispod teksta.