U jednoj od najiščekivanijih igara ove generacije, Death Strandingu, očekuje nas jedan rijetko viđen mod. Informaciju je prvo putem svog Twitter profila tvitnula Ayako Terashima, osobna asistentica Hidea Kojime, nakon čega je stigla potvrda i od samog Kojime. Ona je, kako je sama napisala, u mjesec dana završila igru na Very Easy levelu težine, uz obavljanje svakodnevnih poslova. Taj potpuno novi mod kreiran je za osobe koje inače ne igraju video igre, za obožavatelje filmova i za RPG igrače. Normal i Hard težina bit će za sve ostale igrače, koji već imaju nekog iskustva u ovakvim igrama.

Hideo Kojima potom je citirao njenu objavu i napisao da igra ima i Easy level težine, ali da je ubačen i taj dodatni, Very Easy level, koji je namijenjen svima koji će igru zaigrati zbog filmskog iskustva, ali i zbog holivudskih zvijezda koje se pojavljuju u igri poput Normana Reedusa, Madsa Mikkelsena ili Lee Seydoux. Kojima se i našalio napisavši da je čak i Yano-san (Kenji Yano, ko-autor scenarija za igru op.a.) uspio završiti igru na tom težinskom levelu, a nikada nije završio ni prvi level popularnog Pac-Mana.

Što nas još očekuje kod Death Strandinga, imat ćemo prilike otkriti već 8. studenog ove godine, ekskluzivno na PlayStationu 4.