Nakon prijašnje dvije livestream behind the scenes epizode za Dead Space Remake od kojih je posljednja iz ožujka stavila naglasak na dizajn zvuka, ovoga četvrtka 12. svibnja u 19h stiže i treća livestream epizoda koja će biti fokusirana na art dizajn i vizuale.

Sama treća epizoda nosit će naziv “Crafting the Tension”, iliti “Stvaranje napetosti”, a kako Electronic Arts i njihov razvojni studio EA Motive ističu na twitteru, u epizodi će gostovati igrin direktor arta Mike Yazijian i njegov art tim te će se fokusirati na teme kao što su osvjetljenje, okoline, likovi, vizualni efekti i još puno toga.

Sami livestream moći ćete pratiti uživo u četvrtak s početkom u 19h po našem vremenu i to putem službenog Dead Space YouTube kanala te Twitch kanala studija EA Motive. Također, studio obećava da ćemo ovoga puta vidjeti još ranih snimki gameplaya koje će prikazati kako igra koristi pokretač Frostbite na PC-ju i novim konzolama PlayStation 5 i Xbox Series X|S kako bi Dead Space Remake bio vizualno napredniji u odnosu na original.

Osim na gore podijeljenim linkovima, direktnu poveznicu na livestream donosimo i u videu u nastavku, podsjećajući i da je tijekom prošlog livestreama Dead Space Remake odgođen na 2023. godinu. Dok čekate novu epizodu, onu prošlu s fokusom na kompletnu preradu dizajna zvuka pogledajte i o njoj saznajte više putem ovoga linka.