Početkom kolovoza prošle godine je nakon veoma uspješne Early Access faze izašla konačna verzija za metroidvaniu Dead Cells. Razvojni tim Motion Twin je, kao i većina timova, nakon toga nastavio s radom na svojoj igri, a nakon što je prošlo dva mjeseca od posljednje velike nadogradnje, sada su predstavili novu.

Vijest stiže putem službenih stranica, kao i onih na Valveovom servisu i kaže da se nova nadogradnja zove Rise of the Giant. Budući da su došli do faze kada su je skoro spremni izdati, odlučili su nam reći što možemo očekivati i omogućiti onima koji su spremni testirati promjene da to naprave. Pripremili su novo područje i bossa koji će biti dostupni samo onima koji su barem jednom prešli igru i dodali su peti Boss Cell koji još malo otežava igru. Cijeli popis promjena možete proučiti ovdje, a ako ste zainteresirani za testiranje upute možete pronaći na ovim stranicama.

Dead Cells možete zaigrati na PC-u, PlayStationu 4, Xboxu One i Switchu, a na sve četiri platforme se prodaje za 25 eura. Igra je pokupila odlične ocjene od kritičara i velik broj igrača oduševljen je onime što je francuski razvojni tim pripremio, pa ako vas zanima o čemu se točno radi, detalje možete pronaći na ovim stranicama.