Igra Days Gone, koja je izašla ekskluzivno za konzolu PlayStation 4, uskoro dobiva veliko ažuriranje koje se sastoji od potpuno novog moda. S obzirom da su igrači još od službenog datuma izlaska, 26. travnja ove godine, uporno tražili New Game Plus mod, razvojni tim SIE Bend Studio odlučio im je ispuniti želju.

Ažuriranje u ovu survival horor igru stiže 13. rujna, a omogućit će nam da koristimo sva oružja, nadogradnje motora, NERO boostere, vještine i recepte iz prethodno završene glavne kampanje, a prenijet ćemo i sav napredak za PlayStation trofeje. Jedini uvjet za pokretanje ovog moda je završena I’m Never Giving Up misija putem tog save gamea.

New Game Plus moći ćemo zaigrati na Easy, Normal, Hard i Survival težini, a dobit ćemo i dvije nove težine, Hard II i Survival II, koje će biti dostupne i putem glavne kampanje! Glavni direktor na igri, Jeff Ross, u objavi putem PlayStation bloga sugerirao nam je da svakako odradimo sve Challenge modove kako bi maksimizirali statse prije dolaska novog moda.

Ako ste nakon igranja ostali oduševljeni soundtrackom, putem web stranice Mondo od 11. rujna bit će moguće naručiti ploču sa 25 jedinstvenih skladbi, pa svakako požurite i među prvima naručite ovu glazbenu uspomenu na igru.

Izgled omota gramofonske ploče za Days Gone.