Preostalo je još samo tri tjedna do izlaska post-apokaliptičnog parkour survival akcijskog RPG-a Dying Light 2 Stay Human koji je, sasvim očekivano, postao jedna od najočekivanijih igara godine.

Ususret izlasku igre, večeras (četvrtak, 13. siječnja) u 21h po našem vremenu stiže i šesta te ujedno posljednja epizoda livestream serijala Dying2Know u kojoj nas ekipa iz razvojnog studija Techland na svom službenom Twitch kanalu i YouTubeu pobliže upoznaje s igrom. Od prve epizode koja je prikazana još u svibnju prošle godine pa do danas, studio je nekim čudom uspio sačuvati dosta iznenađenja, iako igra izlazi 4. veljače.

Teaser večerašnje posljednje epizode:

U posljednjoj epizodi koja će biti livestreamana u 21h na ovome linku konačno ćemo dobiti prezentaciju kooperativnog moda za Dying Light 2, a jedino što o njemu zasad znamo je da ćemo igru moći igrati u četvero. Osim prezentacije co-opa, posljednja epizoda donosi i video usporedbe kako će se igra vrtjeti na prošloj i sadašnjoj generaciji konzola.

No, najviše se radujemo još jednom novom gameplay prikazu, podsjećajući se da je onaj prošli iz prosinca bio zaista spektakularan (video prošle epizode Dying 2 Know ispod). Stoga ne propustite šestu i posljednju epizodu večeras u 21h na Twitchu i YouTubeu, a dotad ponovno ističemo da Dying Light 2 Stay Human izlazi 4. veljače za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch (Cloud verzija).