Kolektivna zaluđenost interneta holivudskim glumcem Keanu Reevesom ne jenjava ni nakon sajma E3 jer je započelo prikupljanje potpisa za peticiju da se stavi ”You’re Breathtaking” trofej u igru Cyberpunk 2077.

Podsjećamo, na Microsoftovoj E3 press konferenciji najavljeno je kako će Keanu Reeves tumačiti lik Johhnyja Silverhanda što je izazvalo oduševljenje tektonskih razmjera u gaming zajednici. Tijekom pressice Keanu je pričao kako mu je iskustvo snimanja za igru oduzelo dah na što mu je jedan fan iz publike uzvratio da Keanu sam po sebi oduzima dah.

To isto oduševljenje je nagnalo jednu osobu da organizira peticiju putem stranice change.org da CD Projekt RED stavi trofej imena ”You’re Breathtaking” u igru koja će označiti da je igrač s postotkom od 100% prešao igru i vidio sve što igra ima za ponuditi.

Peticija je već ostvarila prvotni cilj od 25 tisuća potpisa i polako se brojka penje prema novom cilju od 35 tisuća.

Očekujemo kako će CD Projekt RED pristati na ovu promjenu jer se radi o jednostavnom PR potezu koji neće značajno utjecati na Cyberpunk 2077, a s druge strane zadovoljit će velik broj fanova i na taj način odati počast legendarnom Keanu Reevesu.