Budući da koncept embarga nekim ljudima očito predstavlja znanstvenu fantastiku, velika najava za Fornite, koja se po svemu sudeći trebala dogoditi na The Game Awardsima, procurila je koji dan ranije i tako zasigurno zadala glavobolju ekipi iz Epic Gamesa.

Za curenje je zaslužan YouTuber Lachlan koji je detaljnu analizu onoga što je vidio i igrao podijelio sa svojom publikom. Ukratko, Fornite će dobiti još jedan glavni mod, uz Save the World i Battle Royale, koji je Epic nazvao Creative.

Creative će igračima omogućiti da grade vlastitle nivoe i mini igre van kaotičnog battle royale napucavanja – slobodno kretanje mapom i postavljanje različitih elemenata bez potrebe prikupljanja resursa zvuči jako primamljivo. Čak i onima koji ne običavaju sliniti za Fortniteom.

Osim toga, možemo očekivati već izrađen okoliš i građevine koje ćemo na mapu postaviti po vlastitom nahođenju, no najbolja stvar u svemu ovome leži u činjenici što ćemo svoje kreacije moći spremiti te igrati razne modove na njima.

Više informacija i trailer za Creative mod očekujemo nakon službene najave. Za to vrijeme možete pogledati kako je izgledao prvi pravi doticaj našeg Reboot Stream tima s Fortniteom!