Cuphead, najnoviji indie platformer s iznimno specifičnim vizualnim stilom crtića iz prve polovice dvadesetog stoljeća polagano ruši rekorde.

Naime,  o toj igri se već neko vrijeme priča na sve strane zbog njezine nezavidne težine i fantastičnog vizualnog stila, te mnogi igru nazivaju Dark Soulsom platformera. Igra je prilikom izlaska pobrala izvrsne ocjene i doista je nešto posebno, iako se između kritičara i određenog dijela publike lome koplja koliko je njezina težina zapravo pozitivna stvar.

No, o Cupheadovom uspjehu više nego dovoljno govori činjenica da je u samo dva tjedna od izlaska prodan u više od milijun primjeraka (u broj prodaja računaju se i PC i Xbox One izdanja). Vijest je to koju su developeri StudioMDHR objavili na službenoj stranici i time zahvalili svima koji su kupili igru, jer se njihov ogroman trud napokon isplatio.

Ne, ne, hvala vama! 🙂

Sigurni smo da će ova brojka prodanih primjeraka s vremenom samo rasti i rasti, a što mi mislimo o Cupheadu moći ćete pročitati već u idućem broju Reboota.