Vizualno upečatljiv akcijski platformer Cuphead, koji je mnogima u oko upao zbog jedinstvenog grafičkog stila koji podsjeća na crtane filmove iz tridesetih godina prošlog stoljeća, ipak neće biti objavljen ove godine. Naime, Studio MDHR igru je odgodio do sredine iduće godine kako bi si osigurao dodatno vrijeme koje mu je potrebno da stvori igru koja ispunjava njihove kriterije.

„Hej, doista smo željeli svoju igru dovršiti 80 godina nakon 1936., no čini se da će razvoj biti zaključen 81. godinu nakon toga. Kroz ovu godinu raspravljali smo o smanjivanju igre kako bismo je mogli izdati prije kraja prosinca, no na koncu smo donijeli tešku odluku da igru odgodimo kako bismo u nju ubacili sve što smo planirali.“ – stoji u službenoj objavi. „Sretni smo što možemo potvrditi da će Cuphead na Steam, Windowse 10 i Xbox One stići sredinom iduće godine.“

Podsjetimo, Cuphead se prema prvim pravilima na tržištu trebao pojaviti još 2015. godine, no u lipnju te godine potvrđeno je da se to neće dogoditi. Nadamo se da je ova druga odgoda ujedno i posljednja.