Razvojni tim Storm in a Teacup nam je sredinom prosinca prošle godine malo bolje pokazao svoju novu igru, Close to the Sun. Njihov drugi projekt nalazi se u žanru horor avantura, a nakon odgledanog videa podsjetio nas je na BioShock. Znali smo da je igra u izradi za PC i konzole, a sada smo saznali da je Epic Games ugrabio još jednu ekskluzivu za svoju nedavno otvorenu trgovinu.

U slučaju ove igre nije toliko neobično, budući da razvojni tim koristi Unreal Engine 4 i da su bili odabrani za Unreal Engine Dev Grant, program kojim Epic Games određenom broju timova i developera daje određenu svotu novaca kako bi im olakšali razvoj. Sada se to partnerstvo nastavlja i igrači koji su planirali igru kupiti na računalima moći će to napraviti samo u njihovoj trgovini. Predbilježbe su otvorene od danas, pa ako ste zainteresirani možete igru nabaviti po cijeni od 30 eura.

“Odnos s Epicom i odluka da koristimo Unreal Engine pružili su našem studiju brojne prilike, dale nam veću kreativnu slobodu i omogućili da se posvetimo kvaliteti naših igara. Izdavanje igre u Epicovoj trgovini je savršen sljedeći korak i oduševljeni smo što će nam partnerstva s Wired Productions i Epicom pomoći da Close to the Sun ostvari naše ambicije”, rekao je predsjednik talijanskog nezavisnog tima, Carlo Ivo Alimo Bianchi.

Kao što smo već spomenuli, Close to the Sun stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ne znamo točan datum, nego samo da će ova zastrašujuća avantura postati dostupna nekad ove godine. Pomognite glavnoj junakinji i novinarki Rose da pronađe svoju sestru, a ako želite saznati kako ćete to moći napraviti, nešto više detalja krije se ovdje.