Poznati poljski razvojni studio CD Projekt RED danas je potvrdio da će odmah nakon izlaska igre Cyberpunk 2077 krenuti raditi na novoj igri u serijalu The Witcher!

Iako u takvo nešto nije trebalo ni sumnjati s obzirom na ogroman uspjeh Witchera 3 i čitavog serijala, lijepo je dobiti i službenu potvrdu da će se studio nakon izlaska najočekivanije igre ove godine vratiti serijalu koji ga je i proslavio i učinio poznatim širom svijeta, a vijest o tome prenio je sami predsjednik i direktor studija Adam Kicinski na sastanku s novinarima.

Kicinski je istaknuo kako se iduća igra Witcher neće zvati Witcher 4, ali definitivno će i dalje biti prava singleplayer Witcher igra, a dodao je i da je studio već sada stvorio relativno jasan koncept za taj idući nastavak, s kojim kreću u izradu odmah čim Cyberpunk 2077 izađe na tržiše.

Također, za sve one koji su brinuli, Kicinski je naveo i da studio sada ima dva velika svijeta u kojima želi nastaviti raditi igre, a to, drugim riječima, znači da nas od studija CD Projekt RED od sada pa nadalje u budućnosti očekuje još puno igara iz univerzuma Cyberpunk i Witcher! Odlična vijest, ako nas pitate.

U drugim vijestima, jučer ste na našem portalu mogli čitati kako fizičko pre-order izdanje igre Cyberpunk 2077 u hrvatskim dućanima dolazi uz specijalne fizičke bonuse. Više o tome, uključujući i kompletnu listu domaćih dućana u kojima možete prednaručiti Cyberpunk 2077, pročitajte na ovome linku