Jučer smo pisali o tome kako je nekoliko europskih online storeova u ponudi navelo The Witcher 3: Enhanced Edition, koji bi trebao biti pušten u slobodnu prodaju 5. idućeg mjeseca.

Vikend je gotov, a s njime i naši snovi o mogućem Enhanced Editionu.

“Prema našim saznanjima, ne postoji Enhanced Edition za The Witcher 3: Wild Hunt. Radi se o pogrešci koju ćemo istražiti,” objavili su developeri CD Projekt RED na službenom forumu.

Izdavanje Enhanced Edition za jednu od najvećih igara prošle godine koja je pokupila gotovo sve moguće nagrade u industriji ne bi bilo veliko iznenađenje, pogotovo ako uzmemo u obzir da već postoje DLC-ovi koji su dodani glavnoj igri nakon njezina službena izlaska. Osim toga, oba prijašnja Witcher nastavka dobila su Enhanced Editione.

Vjerojatno se radilo o online storeovima koji su se malo požurili i informacije o Enhanced Editionu objavili prije nego što su CD Projekt RED bili spremni na službenu objavu. A možda se i radi o tome da CD Projekt RED stvarno ne planiraju uskoro izdati igru na ovaj način, ali nekako sumnjamo u to.

Trenutna ekspanzija za The Witcher 3: Wild Hunt je Hearts of Stone, a sljedeća pod nazivom Blood and Wine očekuje se uskoro, negdje u prvom kvartalu ove godine.