Sa svojih 150 igrača u standardnom modu Battle Royale, Call of Duty: Warzone je jedna od najvećih Battle Royale igara na tržištu, a Infinity Ward i Activision su nas danas obavijestili kako će uskoro postati još veća!

Naime, svi igrači će 30. lipnja dobiti obavijest kako je nadogradnja pod nazivom Season 4 Reloaded dostupna za preuzimanje, a glavna značajka koju ta nadogradnja donosi u igru jest posve novi mod Battle Royale u kojemu će se sukobiti 50 timova po 4 igrača

50 dodatnih igrača na prvi pogled zvuči malo, ali će ova brojka znatno utjecati na brzinu samog gameplaya što se igračima koji preferiraju nešto sporiji gameplay isprva neće svidjeti.

Ali to nije sve! Season 4 Reloaded će u igru dostaviti još jedan novi mod koji će nam biti poznatiji kao Juggernaut Royale. Priča je jednostavna – igrači u ovom modu mogu pronaći kutiju koja sadržava odijelo Juggernaut (uključujući i mini-gun). Nakon toga, neprijateljski igrači će ga pod svaku cijenu trebati lišiti života, a jednom kad to uspiju, nova kutija s odijelom Juggernaut će se spustiti na mapu i tako do posljednjeg igrača na mapi.

Pokraj novih modova, Call of Duty: Warzone će dobiti i mnoštvo novog sadržaja. Igrači će imati priliku osvojiti ili kupiti novog operatora Roze, a listi oružja se pridružuje posve novi sniper rifle Rytec AMR. Također, po Verdansku ćemo moći potražiti i nove misije Supply Run, u Gulagu ćemo koristiti novo oružje, a igrači koji vole koristiti Sniper, imat će priliku koristiti novi predmet Spotter Scope.

Juggernaut

Na žalost, sve ovo će još jednom znatno utjecati na veličinu prostora koju igra zauzima na vašem hard disku. Igrači koji posjeduju besplatnu verziju mogu očekivati preuzimanje veličine 22-30GB (ovisno o platformi), a vlasnici cijele verzije će na svojem hard disku izdvojiti 22-36GB (također ovisno o platformi).

Nadogradnja Season 4 Reloaded u Call of Duty: Warzone stiže 30. lipnja na platforme PC, PlayStation 4 i Xbox One.