Ovoga vikenda internetom su se brzinski proširile glasine da odlični Call of Duty: Modern Warfare 2 dobiva remaster, a informacije su sada procurile na sve strane, uključujući i najavni trailer te je sada sigurno: igra u prodaju kreće sutra 31. ožujka za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Punog imena Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, osim kroz glasine i procurene informacije koje kolaju čitavim internetom, pojavio se sada i na službenoj njemačkoj verziji dućana PlayStation Store te je poznato da će koštati 25 eura (EDIT: igra je u međuvremenu, nakon pisanja ove vijesti, uklonjena s PS Storea). U opisu igre na njemačkom PS Storeu ističe se da se radi o kompletnom remasteru s poboljšanim teksturama, animacijama, fizičkim renderiranjem, HDR osvjetljenjem i drugim poboljšanjima.

Tako se i drugi nastavak popularnog serijala Modern Warfare pridružuje remasteru jedinice, koji je svjetlo dana ugledao prije četiri godine, a ističemo da se radi isključivo o kampanji te da igrin poznati multiplayer mod neće biti dostupan.

Procureni trailer za Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered možete pogledati u tweetu iznad te uskoro očekujemo više službenih informacija.