Trenutno aktualna PS4 beta za Activisionovu igru Call of Duty: Infinite Warfare privukla je ogroman broj igrača, zbog čega je izdavač odlučio fanovima pokloniti 24 dodatna sata uživanja u mrežnom napucavanju. Prema originalnim planovima ovaj krug testiranja trebao je biti zaključen danas, no sada će biti zaključen u utorak, 18. listopada u 19 sati po lokalnom vremenu.

„Drugi dan testiranja betu je zaigrala ogromna količina ljudi, a nakon što smo u igru ubacili još jednu mapu i mod uzbuđenju nije bilo kraja. Danas imamo još nekoliko iznenađenja, uključujući mod Gun Game koji je postao dostupan u rotaciji.“ – stoji u službenoj najavi odgode zaključenja bete.

Activision je potvrdio kako je već prikupio mnogo korisnih informacija koje će razvojnom timu omogućiti da napravi bolju igru te izbjegne probleme na dan izlaska. Zahvaljujući povratnim informacijama i podacima koje se prikupljaju „iza scene“ Infinite Warfare je dobio bolji matchmaking, te stabilniju serversku stranu, a stvari će ubuduće postajati sve bolje.

Nakon zaključenja trenutno aktivnog kruga beta testiranja na rasporedu je još jedan. Taj drugi krug testiranja počet će 21. listopada, a bit će dostupan na PlayStationu 4 i Xboxu One.