Nakon što je u utorak prošloga tjedna procurio čitav niz informacija o novoj COD igri pod nazivom Call of Duty: Black Ops: Cold War, dan kasnije, odnosno 26. kolovoza stigao je i službeni trailer. Danas, pak, putem novoga curenja informacija saznajemo da otvorena beta za Cold War navodno kreće 8. listopada.

Vijest o procurenom datumu otvorene bete proširila se ponovno putem portala COD Tracker, na kojemu je istaknuto da je datum 8. listopada originalno procurio kroz in-game dućan arapskog izdanja igre Modern Warfare, a ista informacija kasnije je uočena očigledno i na američkom izdanju, što je podijelio korisnik u/Ghost-warrior4 putem reddita.

Ako su spomenute informacije točne (a sudeći prema gore spomenutim izvorima, očigledno jesu), rani pristup otvorenoj beti za Call of Duty: Black Ops: Cold War kreće 8. listopada i to prvenstveno za vlasnike konzole PlayStation 4.

Kompletni raspored i službenu potvrdu bete, kako za PS4, tako i za PC i Xbox One, očekujemo vrlo brzo, odnosno 9. rujna, kada nam dolazi prvi prikaz multiplayera. Dotada podsjećamo da Call of Duty: Black Ops: Cold War izlazi 13. studenog za PC, PlayStation 4, i Xbox One. Za konzole iduće generacije izlazi nekad tijekom zimskih blagdana po cijeni od 70 američkih dolara.

Koje smo još novosti o igri saznali prošloga tjedna, pročitajte na ovome linku.