Još smo sinoć doznali (i pisali) o najnovijem traileru za Call of Duty: Black Ops Cold War u trajanju od četiri minute.

Trailer imena Nowhere Left to Run prikazao nam je, između ostalog, nove gameplay mogućnosti poput egzekucija, ali i potpuno hardcore korištenje neprijatelja kao živog štita. 

U međuvremenu je otkriveno i da će apsolutno svi vlasnici konzole PlayStation 4 od sutra, 18. rujna s početkom u 19:00h moći zaigrati otvoreno alpha testiranje nadolazećeg naslova! Najbolje od svega – pretplata na PlayStation Plus nije nužna za sudjelovanje u testiranju!

Otvorena alpha traje zaključno s 20. rujna, a iz Activisiona poručuju da donosi tek dijelić igre, ali sasvim dovoljan da nas nahajpa na punu verziju.

Alpha testiranje uključuje tri moda u kojima je podržan isključivo 6v6 multiplayerTeam Deathmatch, Domination i Kill Confirmed, i to kroz mape Miami i Satellite, a tu je i potpuno novi 12v12 mod Combined Arms: Domination koji će se odvijati na nešto većim mapama uz nezaobilazna, i za ovaj mod iznimno važna vozila. Combined Arms: Domination igrat ćemo na mapama Armada i Crossroads.

Pre-load je upravo krenuo, a alpha verziju možete preuzeti na PlayStation Storeu. Za sve ostale detalje o alpha testiranju, svakako posjetite PlayStation Blog.