Iako je Black Market zbog vremenske ekskluzivnosti na PlayStation 4 platformi aktiviran prije još 7 dana, Call of Duty: Black Ops 4 je noćas poprimio novu nadogradnju zbog koja je ovu značajku uključila na PC i Xbox One platformama.

Black Market je značajka inspirirana sustavom za progresiju poznatijim kao Battle Pass. Ona nagrađuje igrače posebnim kozmetičkim predmetima kao što su sprejevi, naljepnice, skinovi i slično, a sve što igrač mora raditi da napreduje kroz razine jest igranje.

Black Market je na PC i Xbox One platformama dostupan od danas, a Halloween event u igru stiže sutra.

Nadogradnja je u igru poskrivećki ubacila i nekolicinu dobrodošlih promjena. Jedna od najupečatljivijih jest podjela Zombies Aether liste kako bi igrači koji nemaju Seasson Pass mogli zaigrati Blood of the Dead mapu što će znatno ubrzati potragu za rundama.

Bugovi kao wingsuit exploit i kamenje koje je propuštalo hitce u PC verziji Blackouta su također popravljeni, a igra na toj platformi bi sad trebala biti mnogo stabilnija.

Podsjećamo vas da je prekjučer stigla nadogradnja koja je “oslabila” 9-Bang te je najavljena nadogradnja koja stiže idući tjedan, a glavni fokus će joj biti balansiranje oružja.