Kultna PlayStation 3 igra Beyond: Two Souls stigla je i na PlayStation nove generacije i na PS4 je možemo očekivati već sljedeći tjedan, grafički ispoliranu i s nekim izmjenama unešenim na zahtjev fanova. S PS4 storea Beyond: Two Souls moći ćemo skinuti 26. studenog.

Nekim igračima ovo će biti ponovna šansa, a nekima prvi put da prožive priču Jodie Holmes (Ellen Page), mlade žene s nadnaravnim moćima i posebnom telepatskom povezanošću s nevidljivim, misterioznim bićem.

Neke od novosti u PS4 verziji Beyond: Two Souls uključuju i poboljšanu 1080p grafiku, korištenje ugrađenog DualShock 4 zvučnika, istaknute donešene odluke i usporedba s odlukama koje su donjeli drugi igrači, povećana težina u nekim scenama borbe i poboljšane kontrole. Također, u igru je uključen i Enhanced Experiments DLC, a Beyond: Two Souls od početka se može igrati kronološkim redom, što se do sada na PS3 moglo samo nakon prvog prelaska igre.

Beyond: Two Souls bit će dostupna za 199 kn, a svi koji kupe digitalnu verziju igre dobit će popust na Heavy Rain, tako da će cijena biti ista kupili vi dvije igre zasebno, ili zajedno u The Heavy Rain and Beyond: Two Souls Collection.