Zagrebački razvojni studio Games Revolted već dugo radi na svojoj prvoj igri, online dark fantasy strateškoj kartaškoj igri Phageborn. I dok se studio sprema konačno objaviti igru 14. veljače na Steamu putem programa Early Access, od jučer (30. siječnja) također putem Steama dostupna je besplatna otvorena beta!

Stoga je ovo idealno vrijeme da igru isprobate i testirate besplatno te provjerite što Phageborn nudi i kakve novosti donosi u popularni žanr online trading card igara. Kao što smo već prije pisali, Phageborn vješto kombinira duboku dark fantasy priču sa strateškim elementima kartaških igara, a neke od novosti koje implementira u odnosu na slične igre su sustav dvojnih resursa, bojno polje na čak dvije trake, zatim 2vs2 multiplayer mod i čitav niz kul avatara koje igrači mogu otključavati i koristiti ih u borbi.

Konceptualizirali smo i razvijali Phageborn sad već gotovo četiri godine, a činjenica da smo sada u otvorenoj beti zaista je uzbudljiva“, o pokretanju otvorene bete izjasnio se Danijel Matić iz studija Games Revolted te dodao: “Radujemo se feedbacku fanova ovog žanra i nadamo se da će nam pomoći i voditi pri dodavanju posljednjih detalja u Early Accessu, kako bismo Phageborn doveli što bliže savršenstvu za puni izlazak igre“.

Phageborn besplatna otvorena beta dostupna je upravo sada i možete joj pristupiti i skinuti ju putem zasebne Public Beta Steam stranice na ovome linku, a podsjećamo da igra kroz Steam Early Access stiže 14. veljače te istu možete dodati na wishlistu putem njezine originalne Steam stranice na ovome linku. Phageborn će u Early Accessu koštati 12,49 eura. Drugim riječima, bit će to “premium” igra koju ćete trebati kupiti jednom, a sve bitne elemente potrebne za napredak otključavat ćete igranjem, dok će mikrotransakcije biti isključivo kozmetičke prirode.