Na sada već golemu listu igara koje u zadnje vrijeme dobivaju svoje besplatne probne inačice od danas slobodno možete dodati i jedan Bethesdin naslov. Osnovnu verziju MMORPG-a The Elder Scrolls Online besplatno ćemo igrati od 1. do 13. travnja na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, s time da će ovaj event putem Steama trajati samo do 6. travnja. 

Free Play Event započet će sutra u 19:00 sati po lokalnom vremenu, a osnovna verzija igre omogućit će nam igranje s 4 različite klase na 23 ogromna područja koja ćemo biti u mogućnosti istražiti. Podsjećamo da nam 18. svibnja stiže nova ekspanzija Greymoor Chapter koja nas vodi u Skyrim, a za vrijeme Free Play Eventa moći ćemo zaigrati Greymoor Prologue, odnosno uvod u tu ekspanziju.

Svi igrači koji su u prošlosti zaigrali The Elder Scrolls Online moći će nastaviti gdje su stali, a svi novo kreirani računi dobit će i poklon u obliku in-game valute. Kao što to inače i biva, i za vrijeme ove promocije igra i njena dodatna poglavlja su na posebnom popustu, pa svakako preporučujemo da skoknete i na ovaj link.