Nakon dvije godine tišine, razvojni tim Capybara Games je početkom travnja ponovo progovorio o svojem projektu Below. Omogućili su nekim novinarima da zaigraju dio ove akcijske avanture s roguelike elementima, ali i dalje nam nisu rekli kako će to sve točno izgledati.

Na svu sreću nećemo više morati dugo čekati kako bismo saznali, budući da je tim objavio datum izlaska koji je određen za 14. prosinca, odnosno idući petak. Igra će izaći za PC putem Steama i Xbox One, dok se PS4 ni Switch ne spominju. Razlog tome je vjerojatno činjenica da je Below prvi puta predstavljen za vrijeme Microsoftove prezentacije na sajmu E3 2013. godine kao ekskluziva, no to će se možda promijeniti.

“Testirajte svoju istraživačku narav unutar proceduralno generiranih podzemnih labirinata koje krije The Isle. Istražite veliko, međusobno povezano podzemlje koje nastanjuju lukave divlje životinje, smrtonosne zamke i nešto što se krije u sjenama. Preživite opasnosti koje se nalaze u The Depths i otkrijte što se nalazi ispod ili umrite pokušavajući”, kaže službeni opis. Below nema nikakav tekst ni smjernice, pa ćete sve morati otkriti sami. Zasad nije objavljena cijena po kojoj će se prodavati, ali sve što je CapyGames do sada objavio možete pronaći ovdje.