Čini se da ćemo Valentinovo ipak moći provesti s boljim polovicama, budući da je Gearboxov nadolazeći mrežni FPS Battleborn odgođen do 3. svibnja iduće godine. Igra je prema ranijim planovima trebala stići 9. veljače, pa odgoda nije pretjerano strašna.

Tri mjeseca odgode razvojnom će timu omogućiti da iskoristi povratne informacije koje je dobio za vrijeme beta testiranja, te od igre napravi još bolji proizvod. Konkretne promjene koje će u igru zbog odgode stići nisu navedene, no pretpostavljamo da se radi o ispravcima tehničkih problema. Većih novosti ne bi trebalo biti.

Podsjetimo, Battleborn je klasična multiplayer pucačina u kojoj će se dva tima nadmetati u tri igraća moda. Igra će na tržište stići s 25 likova u čije ćemo cipele moći uskočiti, te kampanjom koju ćemo moći odigrati solo ili s četiri prijatelja u kooperativnom modu za pet igrača. Nostalgičari će igru moći igrati i u split-screen kooperativnom modu koji podržava maksimalno dva igrača.

Jednom kad stigne Battleborn će biti dostupan na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, a više informacija možete pronaći na službenim web-stranicama.