Battlefield V i nije ispao najuspješniji nastavak slavne franšize. Osim politiziranja same igre, mršavog singleplayer moda i slabijeg multiplayer moda u odnosu na Battlefield 1, igra je došla i bez niza obećanih dodataka, među kojima je i Firestorm, dugo iščekivani battle royale mod.

Firestorm nam dolazi 25. ožujka i sadržavati će, zasada, 64 igrača i dobit ćemo “najveću Battlefield mapu u povijesti, ikad”. Što se ekipnog ili solo igranja tiče, momci i cure iz DICE-a obećavaju da ćemo moći igrati solo ili u squadu – 16 squadova sa 4 igrača po squadu = 64 igrača. Igranje u duo ekipama će biti dostupno u travnju, nadamo se.

Igrači će u Firestormu imati zadatke, čijim će ostvarivanjem otključavati pristup vozilima, između ostalog i helikopterima i tenkovima te će moći zvati pojačanja u vidu zračnog bombardiranja.

Trailer koji je izašao povodom najave moda ne sadrži prikaz gameplaya, no daje nam manji kaotični okus onoga što možemo očekivati za desetak dana. Trailer pogledajte u nastavku a u Firestormu možete uživati na PS4, Xbox One i PC-u.