Mjesec dana prije nego što su uljepšane verzije igara Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City pod imenom Batman: Return to Arkham trebala po prvi puta stići na PlayStation 4 i Xbox One, izdavač Warner Bros. je njihov izlazak odgodio na neodređeno vrijeme.

“Nakon pregledavanja progresa na projektu tim u WB Gamesu je odlučio odgoditi izlazak Batman: Return to Arkhama kako bi pružili razvojnom timu Virtuous Games više vremena za stvaranje dotjeranog igraćeg iskustva u Batman Arkham svijetu. Nemamo točan datum izlaska, ali svakako ćemo ga objaviti kad budemo spremni. Znamo kako je ovo razočaravajuća vijest, ali smatramo da će dodatno vrijeme omogućiti tim da stvori najbolje igraće iskustvo za naše fanove”, stoji u službenoj objavi.

Batman: Return to Arkham trebao je izaći 29. srpnja i osim samih igara obuhvatiti sav dodatan sadržaj kojeg su Rocksteady i Warner do sada izdali. Na portovima za PlayStation 4 i Xbox One radi kineski tim Virtuous Games koji ih prebacuje u Unreal Engine 4, a kada će i hoće li uopće vlasnici tih konzola uspjeti zaigrati te odlične igre saznat ćemo kad Warner odluči da je vrijeme za to.