Svim fanovima famoznog serijala Dark Souls i sestrinskog Bloodbornea sigurno će poskočiti srce. Tek prije nešto više od dva tjedna dobili smo posljednji DLC za Dark Souls 3 te je službena informacija da daljnjih nastavaka više neće biti. Usred toga, stiže nam još jedna naočigled poprilično mračna igra istog izdavača.

Naime, Bandai Namco je na svom službenom YouTube kanalu objavio kratki animirani teaser trailer potpuno novoga projekta. Malo je reći da teaser izgleda atraktivno. Karakterizira ga određeni steampunk/noir/gotički štih koji vrvi poznatim ozračjem s tematikom vampira i vukodlaka − nešto što bi igrače moglo podsjećati više na Bloodborne nego Dark Souls, no teaser svakako ostavlja puno toga mašti. Sastoji se od 10 kratkih scena u kojima se najviše ističe ili pak ističu ženski likovi.

Nije sasvim jasno radi li se o jednom ili više različitih likova te kakav će točno biti žanr – RPG blizak igrama Souls gdje svaki igrač kreira svoga lika i bira klasu ili sasvim drukčiji stil, ali ono što se lako može primijetiti je da je djevojka s početka teasera vampirica koja će se možebitno hraniti krvlju, na što zasigurno aludira i slogan teasera „Prepare to Dine“ („Pripremite se za gozbu“). Tu je očita igra riječi pri kojoj se Bandai Namco referira na slogan PC verzije prvog nastavka Dark Soulsa – Prepare to Die.

Nikakvi konkretniji detalji osim teasera još nisu poznati, ali Bandai Namco na službenoj stranici obećava prvu službenu najavu već 20. travnja. Dotad obavezno bacite oko na odlični teaser trailer.