Razvojni tim Aurelien Regard Games odlučio je napraviti spoj avanture i FPS-a od kojeg ćete se dobro osjećati. Svoju novu igru nazvali su Away: Journey to the Unexpected, a ona je od danas dostupna za PlayStation 4. Na sve druge važne platforme stići će u narednih tjedan dana, objavio je izdavač.

U igri ćete se naći u ulozi osobe koja nije ni junak ni borac, ali je jako dobra s upoznavanjem novih ljudi i stvaranjem prijateljstava. Mnoge od NPC-jeva koje ćete upoznati u ovom šarenom svijetu možete povesti na avanture sa sobom kako bi vam bilo lakše. Što se gameplayja tiče, radi se o spoju akcije, rogue-lite elemenata, pregovaranja i pogleda iz prvog lica, dok je za izgled i zvuk tim potražio inspiraciju u svijetu animea.

Osim za Sonyjevu konzolu, Away: Journey to the Unexpected stiže i na druge platforme i to ovim redoslijedom: 7. veljače na Switch, 8. veljače na Xbox One i 13. veljače na PC putem Steama. Na svim platformama će igra koštati 17 eura, ispod teksta možete vidjeti kako izgleda, a sve druge detalje o njoj proučiti na ovim stranicama.