Jenny LeClue je point-and-click avantura malog studija Mografi, i još jedna uspješna Kickstarter priča. Ova šarena, rukom crtana igra koja na prvu loptu podsjeća na nešto što bi napravili Tim Schaefer i ekipa iz Double Fine Studios koja nam je donijela Broken Age, osim na PC, Mac, Linux i iOS sljedeće godine dolazi i na PlayStation 4.

U Jenny LeClue – Detectivú igrate kao Jenny, genijalna mlada detektivka iz gradića Arthurtona koji je isti kao i svi gradići u tom smislu da se u njemu ništa ne događa, i Jenny žudi za pravom avanturom. Dobije i više od toga kada joj majku optuže za ubojstvo. Jenny LeClue mora na opasnu potragu za istinom na kojoj će otkriti kako ništa u Arthurtonu nije onakvo kakvim se na prvi pogled čini.

U Jenny LeClue igrači svojim odlukama određuju tijek igre. Jenny LeClue – Detectivú zamišljena je kao igra u tri epizode, a prva dolazi na PlayStation 4 sljedeće godine.

Ako ste već zainteresirani i teško vam je čekati, možete isprobati igrivi teaser The Journal of Professor Zazer za PC, Mac, Linux ili iOS ovdje.