Prije samo nekoliko dana pisali smo kako su trenutno putem digitalnog dućana Epic Games Store za besplatno preuzimanje dostupne odlične igre Kingdom Come: Deliverance i Aztez te da će od ovoga četvrtka umjesto toga besplatna biti strateška RPG kartaška igra Faeria, a sada smo saznali da će se kao druga besplatna igra njoj pridružiti i fantastični Assassin’s Creed Syndicate.

Ponavljamo, trenutno dostupne dvije besplatne igre možete preuzeti i zauvijek zadržati putem ovoga linka sve do ovoga četvrtka, 20. veljače, a na istom tom linku na taj će dan za besplatno preuzimanje postati dostupni Faeria i Assassin’s Creed Syndicate. S obzirom da je AC: Syndicate igra poznatog razvojnog studija Ubisoft, napominjemo kako ćete za igranje Syndicatea osim Epic Games Launchera morati preuzeti i Ubisoftov launcher Uplay.

Ukoliko ste već počeli brinuti, sami proces preuzimanja sasvim je jednostavan te će vam Epic Games Launcher samostalno tijekom instalacije igre zatražiti instalaciju Uplaya. Faeria i Assassin’s Creed Syndicate putem Epic Games Storea bit će, dakle, besplatni za preuzimanje od 20. veljače do 27. veljače. Zabilježite si u kalendare i navalite.