Razvojni tim Respawn koji stoji iza jedne od trenutno najpopularnijih battle royale igara Apex Legends objavio je da danas u njihovu veoma uspješnu igru stiže prva sezona Wild Frontier koja će uz pomoć battle passa u igru dovesti hrpetinu novog sadržaja!

Wild Frontier Battle Pass funkcionira veoma slično battle passovima u igrama Fortnite i DotA 2. Battle pass ima 100 levela, a što igrač više napreduje kroz levele, imat će više slatkog loota koji uključuje skinove za legende, skinove za oružje, pakete Apex i na sve iznenađenje – Apex Coinse.

Što se tiče cijene, battle Pass će koštati 950 Apex Coinsa (10 eura), a igrače je posebno razveselila činjenica što će igranjem prve sezone i napredovanjem battle passom imati priliku osvojiti dovoljno Apex Coinsa da si posve besplatno kupe battle pass iduće sezone.

Također, postoji i druga, skuplja varijanta battle passa, a to je Battle Pass bundle koji će vas ispasti 2800 Apex Coinsa (20 eura) te će igraču pokraj battle passa dati ubrzanje od 25 levela.


Izbor je uvijek dobrodošao!

Ono što će još razveseliti igrače Apex Legendsa su definitivno skinovi. Svi vlasnici battle passa će instantno otključati legendarne skinove za Lifeline, Wraith i Miragea. S druge strane, oni koji se ne odluče na kupovinu battle passa će imati priliku osvojiti 1 legendarni skin za novog heroja, 5 paketa Apex i 18 kartica za praćenje rezultata.

Međutim, prva sezona i battle pass nisu jedine novosti u Apex Legendsu! Novi, deveti heroj je DPS heroj naziva Octane koji izgleda kao da je ispao ravno iz univerzuma Borderlands.

Mogućnosti koje krase Octanea su pasivni “Swift Mend” koji će mu omogućiti da si regenerira energiju kad ne zaprima nikakvu štetu, aktivna mogućnost “Adrenaline Junkie” koja će mu omogućiti da za cijenu od 10% HP-a na 8 sekundi dobije 30% bržu pokretljivost te ultimate mogućnost “Launch Pad” pomoću koje će Octane baciti ni manje ni više nego launch pad za izbacivanje visoko u zrak.

Bit će zanimljivo pratiti kako se igrači snalaze s legendom čiji su abilityji fokusirani isključivo na brzinu!